Welkom op de website van de Quikrun

Welkom op de website van de Quikrun. Wil je je aanmelden, dat kan via bovenstaande knop.

De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij THOR. De Quikrun wordt georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Lees meer over Stichting Paul op: www.stichtingpaul.nl

Doe jij ook mee?

De Quikrun bestaat uit 3 onderdelen:

 • Een wedstrijdloop van 10 km die onderdeel uitmaakt van het Mervo Sport Loopcircuit.
 • Twee recreatielopen, een van 5 km en een van 10 km.
 • De REMMERSWAAL BEDRIJVEN CHALLENGES (5 km en 10 km)

REMMERSWAAL BEDRIJVEN CHALLENGES

Tijdens deze achtste editie van de Quikrun worden ook weer de Remmerswaal Bedrijven Challenges gelopen. Dit zijn twee bedrijvenlopen over 5 en 10 km, waarbij bedrijven de strijd met elkaar kunnen aangaan in teams van 3 lopers. Het team met de drie beste opgetelde tijden op de 5 km wint de 5 km Challenge en het team met de drie beste opgetelde tijden op de 10 km wint de 10 km Challenge. Jullie doen toch ook mee? Daag vooral ook andere teams van collega-bedrijven uit om tegen jullie te lopen!

Aanmelden voor de Remmerswaal Bedrijven Challenges kan via: info@quikrun.nl onder vermelding van de teamnaam, de afstand die jullie willen lopen en de contactgegevens van de deelnemers.

Locatie

De start en finish van de Quikrun zijn op de atletiekbaan van Sportpark Vierhoeven te Roosendaal.

Start 5 km (recreatieloop) : 10:00 uur

Start 10 km (wedstrijdloop en recreatieloop): 11:00 uur

De deelnemers aan de Remmerswaal Bedrijven Challenges lopen voor de 5 km mee om 10.00 uur en de 10 km mee om 11.00.

Contact

Wil je meer weten over de Quikrun, stuur dan een e-mail naar: info@quikrun.nl

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

COVID-19 Protocol Deelnemers Quikrun

Vanuit de organisatie van de Quikrun laten wij ons leiden door het Protocol Verantwoorde atletieksport opgesteld door de Atletiekunie, gebaseerd op het algemene protocol Verantwoord Sporten van NOC*NSF.

In dit protocol vind je de volgende informatie:

 1. Veiligheid- en hygiëneregels (algemeen);
 2. Uitzonderingen op de 1,5 meter maatregel (algemeen);
 3. Maatregelen voor atleten;
 4. Maatregelen voor ouders/verzorgers en toeschouwers.

1. Veiligheid- en hygiëneregels (algemeen):

Eén van de belangrijke adviezen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is om de hygiënerichtlijnen van het RIVM te volgen:

 • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
 • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het evenement klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak.
 • Personen van 18 jaar en ouder houden onderling 1,5 meter afstand.
 • Vermijd drukte.
 • Volg altijd de aanwijzingen zoals looproutes en instructies van de organisatie en van de vrijwilligers op locatie.
 • Was vaak je handen met water en zeep, ook voor en na je bezoek aan onze sportaccommodatie.
 • Schud geen handen.
 • Wanneer er vanwege sportactiviteiten personen uit meerdere huishoudens in dezelfde auto zitten dragen personen vanaf 13 jaar een mondkapje.

2. Uitzonderingen op de 1,5 meter maatregel (algemeen):

 • Personen die een gezamenlijk huishouden vormen onderling.
 • De afstand tot kinderen tot en met 12 jaar: dus onderling geen afstand en ook van deze kinderen tot leden van andere leeftijdsgroepen.
 • Personen t/m 17 jaar alleen onderling.
 • Personen tot hun begeleiders of vaste mantelzorgers, voor zover zij zich niet met inachtneming van een afstand van 1,5 meter jegens hun begeleiders of vaste mantelzorgers kunnen ophouden.

3. Maatregelen voor atleten:

 • Houd je aan de algemene veiligheid- en hygiëneregels (zie hierboven).
 • Atleten vanaf 18 jaar hoeven tijdens het sporten onderling geen 1,5 meter afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat. Zodra atleten van 18 jaar en ouder het parcours verlaten na het sporten, moeten zij weer 1,5 meter afstand tot elkaar houden.
 • Atleten t/m 17 jaar mogen in groepsverband sporten en hoeven de onderlinge afstand van 1,5 meter niet aan te houden.
 • Atleten vanaf 18 jaar houden daarbij 1,5 meter afstand van elkaar.

4. Maatregelen voor ouders/verzorgers en toeschouwers:

Om de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers van de Quikrun zoveel mogelijk te kunnen beschermen hebben wij helaas de beslissing moeten nemen geen toeschouwers toe te staan bij het evenement dit jaar.

Sponsoring

De Quikrun wordt elk jaar georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul. We zouden het bijzonder op prijs stellen als u met uw bedrijf, organisatie, (sport)vereniging of op persoonlijke titel de Quikrun -en daarmee Stichting Paul- zou willen sponsoren.

Dat kan op twee manieren, zowel financieel als in natura. Wilt u financieel sponsor worden, kies dan uit een van de vier pakketten, stuur een mail naar sponsor@quikrun.nl en vermeld daarbij het sponsorpakket dat u graag af wilt nemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

• Naamsvermelding op onze website

• Een full colour advertentie van een halve pagina (128 breed x 90 hoog mm) in het wedstrijdboekje.

Dit boekje wordt gedrukt en verschijnt tevens digitaal. De advertentie zient u zelf aan te leveren als c-pdf op 300 dpi..

• Vermelding op onze website met uw logo. Gelieve aan te leveren als .eps, .ai, .png of .jpg bestand.

• Een full colour advertentie van een hele pagina (128 breed x 190 hoog mm) in het wedstrijdboekje.

Dit boekje wordt gedrukt en verschijnt tevens digitaal. De advertentie zient u zelf aan te leveren als c-pdf op 300 dpi.

• 4 startbewijzen waarmee u een team deel kunt laten nemen aan de ‘Remmerswaal Bedrijven Challenge’

• Vermelding op onze website met uw logo. Gelieve aan te leveren als .eps, .ai, .png of .jpg bestand.

• Een full colour advertentie van een hele pagina (128 breed x 190 hoog mm) in het wedstrijdboekje.

Dit boekje wordt gedrukt en verschijnt tevens digitaal. De advertentie zient u zelf aan te leveren als c-pdf op 300 dpi.

• Vermelding met logo op diverse posters (indien u zich als sponsor heeft aangemeld voor 31 mei 2021)

• 1 zelf aan te leveren spandoek (afmeting volgt) dat wordt opgehangen nabij START-FINISH.

• Zelf aan te leveren speakertekst (maximaal 100 woorden). Deze tekst wordt een aantal keren omgeroepen tijdens de Quikrun.

Dit GOLD-Pakket van minimaal €500,- biedt u alles van Pakket C en meer. We onderzoeken samen tijdens een persoonlijk gesprek, wat we u als GOLD-Sponsor nog meer kunnen bieden.

Stichting Paul

De Quikrun wordt georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Lees meer over Stichting Paul op: www.stichtingpaul.nl

Mervo Sport Loopcircuit

Het Mervo Sport Loopcircuit bestaat uit wedstrijden, die gedurende de maanden maart t/m oktober 2021 in West-Brabant worden georganiseerd. De Quikrun (10km wedstrijdloop) maakt onderdeel uit van het Mervo Sport Loopcircuit. Lees er meer over in de Flyer Mervo Sport Loopcircuit en op: www.wblc.nl

Thor

Atletiek- en Recreatiesport Vereniging (ARSV) THOR is met meer dan 1500 leden een van de grootste sportverenigingen in de regio West-Brabant. THOR biedt wedstrijdatletiek, jeugdatletiek, recreatief hardlopen, Nordic Walking en wandelen, gymgroepen en jeu de boules. Zowel op top- en wedstrijdniveau als op recreatief niveau. Ook dit jaar wordt de Quikrun weer in samenwerking met THOR georganiseerd.

Lees meer over THOR op: www.thor-roosendaal.nl