Welkom op de website van de Quikrun

Afgelopen jaar ging de Quikrun vanwege de coronapandemie niet door. Dit jaar hopen we op zondag 12 september 2021 toch de Quikrun weer te kunnen organiseren. Dat wordt dan alweer de 7e editie. Aanmelden kan op dit moment helaas nog niet. We laten het u weten als dat wel kan.

De Quikrun is zowel een wedstrijd- als een recreatieloop ter nagedachtenis aan Paul Quik, die zelf een enthousiast- en actief loper was bij THOR. De Quikrun wordt georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Lees meer over Stichting Paul op: www.stichtingpaul.nl

Doe jij ook mee?

De Quikrun bestaat uit 3 onderdelen:

  • Een wedstrijdloop van 10 km die onderdeel uitmaakt van het Mervo Sport Loopcircuit.
  • Twee recreatielopen, een van 5 km en een van 10 km.
  • De REMMERSWAAL BEDRIJVEN CHALLENGES (5 km en 10 km)

REMMERSWAAL BEDRIJVEN CHALLENGES

Tijdens deze zevende editie van de Quikrun worden ook weer de Remmerswaal Bedrijven Challenges gelopen. Dit zijn twee bedrijvenlopen over 5 en 10 km, waarbij bedrijven de strijd met elkaar kunnen aangaan in teams van 3 lopers. Het team met de drie beste opgetelde tijden op de 5 km wint de 5 km Challenge en het team met de drie beste opgetelde tijden op de 10 km wint de 10 km Challenge. Jullie doen toch ook mee? Daag vooral ook andere teams van collega-bedrijven uit om tegen jullie te lopen!

Aanmelden voor de Remmerswaal Bedrijven Challenges kan via: info@quikrun.nl onder vermelding van de teamnaam, de afstand die jullie willen lopen en de contactgegevens van de deelnemers.

Locatie

De start en finish van de Quikrun zijn op de atletiekbaan van Sportpark Vierhoeven te Roosendaal.

Start 5 km (recreatieloop) : 10:00 uur

Start 10 km (wedstrijdloop en recreatieloop): 11:00 uur

De deelnemers aan de Remmerswaal Bedrijven Challenges lopen voor de 5 km mee om 10.00 uur en de 10 km mee om 11.00.

Contact

Wil je meer weten over de Quikrun, stuur dan een e-mail naar: info@quikrun.nl

Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Sponsoring

De Quikrun wordt elk jaar georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul. We zouden het bijzonder op prijs stellen als u met uw bedrijf, organisatie, (sport)vereniging of op persoonlijke titel de Quikrun -en daarmee Stichting Paul- zou willen sponsoren.

Dat kan op twee manieren, zowel financieel als in natura. Wilt u financieel sponsor worden, kies dan uit een van de vier pakketten, stuur een mail naar sponsor@quikrun.nl en vermeld daarbij het sponsorpakket dat u graag af wilt nemen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

• Naamsvermelding op onze website

• Een full colour advertentie van een halve pagina (128 breed x 90 hoog mm) in het wedstrijdboekje.

Dit boekje wordt gedrukt en verschijnt tevens digitaal. De advertentie zient u zelf aan te leveren als c-pdf op 300 dpi..

• Vermelding op onze website met uw logo. Gelieve aan te leveren als .eps, .ai, .png of .jpg bestand.

• Een full colour advertentie van een hele pagina (128 breed x 190 hoog mm) in het wedstrijdboekje.

Dit boekje wordt gedrukt en verschijnt tevens digitaal. De advertentie zient u zelf aan te leveren als c-pdf op 300 dpi.

• 4 startbewijzen waarmee u een team deel kunt laten nemen aan de ‘Remmerswaal Bedrijven Challenge’

• Vermelding op onze website met uw logo. Gelieve aan te leveren als .eps, .ai, .png of .jpg bestand.

• Een full colour advertentie van een hele pagina (128 breed x 190 hoog mm) in het wedstrijdboekje.

Dit boekje wordt gedrukt en verschijnt tevens digitaal. De advertentie zient u zelf aan te leveren als c-pdf op 300 dpi.

• Vermelding met logo op diverse posters (indien u zich als sponsor heeft aangemeld voor 31 mei 2021)

• 1 zelf aan te leveren spandoek (afmeting volgt) dat wordt opgehangen nabij START-FINISH.

• Zelf aan te leveren speakertekst (maximaal 100 woorden). Deze tekst wordt een aantal keren omgeroepen tijdens de Quikrun.

Dit GOLD-Pakket van minimaal €500,- biedt u alles van Pakket C en meer. We onderzoeken samen tijdens een persoonlijk gesprek, wat we u als GOLD-Sponsor nog meer kunnen bieden.

Stichting Paul

De Quikrun wordt georganiseerd ter ondersteuning van Stichting Paul, een stichting die in zijn naam is opgericht. Stichting Paul is een Roosendaals initiatief, dat zich ten doel heeft gesteld om alle kinderen in de gemeente Roosendaal te kunnen laten sporten. Lees meer over Stichting Paul op: www.stichtingpaul.nl

Mervo Sport Loopcircuit

Het Mervo Sport Loopcircuit bestaat uit wedstrijden, die gedurende de maanden maart t/m oktober 2021 in West-Brabant worden georganiseerd. De Quikrun (10km wedstrijdloop) maakt onderdeel uit van het Mervo Sport Loopcircuit. Lees er meer over in de Flyer Mervo Sport Loopcircuit en op: www.wblc.nl

Thor

Atletiek- en Recreatiesport Vereniging (ARSV) THOR is met meer dan 1500 leden een van de grootste sportverenigingen in de regio West-Brabant. THOR biedt wedstrijdatletiek, jeugdatletiek, recreatief hardlopen, Nordic Walking en wandelen, gymgroepen en jeu de boules. Zowel op top- en wedstrijdniveau als op recreatief niveau. Ook dit jaar wordt de Quikrun weer in samenwerking met THOR georganiseerd.

Lees meer over THOR op: www.thor-roosendaal.nl