Ruben van de Ven

Ik ben geboren en getogen in Roosendaal. Maar sinds 2016 woon ik samen met mijn vrouw en onze twee zonen in het gezellige Veldhoven.

Ik vind het belangrijk zoveel mogelijk multidisciplinair te werken en om continu te blijven leren. Daarom ben ik altijd op zoek naar verbinding en samenwerking met mensen uit andere disciplines. Samen kom je tot rijke, impactvolle en toekomstbestendige resultaten.

Met Zonderfratsen ontwikkel ik sinds 2009 visuele communicatiemiddelen, die de essentie van de boodschap uitdragen. Hierdoor zorg ik ervoor dat opdrachtgevers zich goed kunnen verbinden met hun doelgroep.

Daarnaast ben ik ruimtelijk ontwerper, maak ik portretten in klei, beelden in brons en schilder ik graag.

Als je met mij samenwerkt merk je al snel dat ik secuur werk, helder en open in mijn communicatie ben en graag word uitgedaagd.

Ik help je graag bij het vertalen van jouw boodschap naar visuele communicatie. Neem contact met me op en laat je verrassen door mijn authentieke aanpak. Als je een portret of beeld door me wilt laten maken vertel ik je graag over de mogelijkheden.