Welkom bij www.zethemop.nl

Maak of print je eigen mijter en zet hem op!

Jaaaa…. Sinterklaas is weer in Nederland. En wat is er in deze tijd nou leuker dan feestelijke dingen knutselen?

Daarom heb ik samen met Go-Kids Eindhoven weer een knutselactie bedacht. En jawel… je kunt nu je eigen mijter maken.

Als je je eigen mijter wilt maken, download dan dit bestand: Maak_je_Mijter_zet_hem_op

Wil je liever een ingekleurde mijter printen, download dan dit bestand: Print_je_Mijter_zet_hem_op

Aan grote Sinterklazen hebben we natuurlijk ook gedacht. Download hier de bestanden voor de XL-mijters: Maak_je_XL_Mijter_zet_hem_op / Print_je_XL_Mijter_zet_hem_op

Ga lekker aan de slag en het allerbelangrijkste is… zet hem op!

We hebben een winnaar!

De winnaar van de tekenwedstrijd in de herfstvakantie van 2020 is Ninthe van 7 jaar! Hier zie je haar winnende inzending. Ninthe, van harte gefeliciteerd met jouw twee mondkapjes.

Wil jij nou ook een mondkapje met je eigen ontwerp? Neem dan hier contact op met Ruben van de Ven.

    

Tekenwedstrijd herfstvakantie 2020

Samen met Go-Kids Eindhoven bedacht ik een leuke en creatieve tekenwedstrijd voor de herfstvakantie van 2020. Kinderen konden een mondkapje ontwerpen voor hun ouders, grootouders, of andere familieleden. Degene met het meest originele ontwerp, won twee mondkapjes met zijn of haar eigen creatie. Hoe gaaf is dat!? Super leuk als cadeautje voor je gekke opa, liefste oma, hipste tante, coolste oom of misschien toch voor je papa of mama.

Wat is www.zethemop.nl?

De website www.zethemop.nl is eind 2020 bedacht door grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar Ruben van de Ven uit Veldhoven. In zijn ontwerpstudio Zonderfratsen, kwam hij op het idee om een nieuw deel aan zijn website toe te voegen.

Ruben: ‘Met www.zethemop.nl wilde ik mensen op een creatieve manier uitnodigen om mondkapjes te gaan dragen. En zeg nou zelf, baat het niet, dan schaadt het niet. Ik vind het belangrijk om juist nú een positieve draai te geven aan de corona situatie waar we met elkaar uit moeten zien te komen. De winactie van Go-Kids is daar een eerste voorbeeld van. Maar ook met de hashtag #zethemop kunnen we elkaar positief voeden. Laten we er iedereen succes mee wensen in deze vreemde en onzekere tijd. Doe jij ook mee? Dan zetten we hem samen op!

Ontwerpstudio Zonderfratsen

In de afgelopen 20 jaar heb ik als grafisch ontwerper en beeldend kunstenaar volop aan de weg getimmerd. Na mijn studie aan de Academie voor Beeldende Vorming in Tilburg heb ik een aantal jaren bij verschillende ontwerpbureaus gewerkt, maar toen begon het eigen ondernemerschap te kriebelen. Ik wilde altijd net die ene stap extra kunnen zetten. Daarom heb ik in 2009 Zonderfratsen opgericht. Sinds die tijd heb ik al veel unieke en mooie dingen mogen maken. Van stijlvolle advertenties en verrassende verpakkingen, tot sfeerbepalende sculpturen en dynamische schilderijen.

Neem eens de tijd om rond te kijken op mijn website. Dan zie je hoe allround ik ben.

En als ik iets voor jou of jouw organisatie kan betekenen, neem dan zeker contact met mij op. Dan gaan we samen op zoek naar creatieve oplossingen.